Merken

DAIKIN

Daikin is wereldwijd specialist op het gebied van verwarmen en koelen. Of het nu gaat om het regelen van het binnenklimaat in woningen, commerciële en industriële ruimtes, het koelen en vriezen van producten of het koelen en verwarmen van processen. Daarvoor levert Daikin een zeer breed programma airconditioningsystemen, warmtepompen, condensingunits, koudwatermachines etc. Maar wat zijn dat eigenlijk en welke past nu het beste bij uw toepassing? Heeft u interesse vraag dan gratis een offerte aan.

TOSHIBA

Airconditioning Met een productie van vele miljoenen eenheden per jaar is TOSHIBA wereldwijd een van de leidende producenten van airconditioners. Met een zeer uitgebreid pakket klimaatbeheersingapparatuur is TOSHIBA als geen ander in staat om voor elke denkbare toepassing een passende oplossing te bieden voor zowel de particuliere gebruiker (residential), de MKB gebruiker (light commercial) als de zakelijke kantorenmarkt (business).

MITSUBISHI

In 1884 lanceerde Mitsubishi Heavy Industries, kortweg MHI, haar eerste scheepswerf “Nagasaki Shipyard & Machinery Works” onder leiding van oprichter Mr. Yataro Iwasaki. In de loop van de afgelopen eeuw heeft MHI veel nadruk gelegd op research en development met als doel om innovatieve en technologisch geavanceerde systemen te ontwikkelen en MHI te lanceren als internationaal erkende en leidende partner op engineering gebied. Vandaag de dag is MHI uitgegroeid tot één van de grootste bedrijven ter wereld. De Mitsubishi Groep bestaat uit 30 onafhankelijk opererende organisaties, die een totale omzet genereren van ca. 260 miljard euro. In de vele disciplines waar Mitsubishi Heavy Industries actief is bekleden zij ook een marktleidende positie. Te land, ter zee, in de lucht en zelfs in de ruimte worden de producten van Mitsubishi Heavy Industries dagelijks ingezet.

U wilt een betrouwbare airconditioner voor uw woon- slaap- of werkkamer? Ubben Aircoservice heeft een apparaat voor elke ruimte. Kijk gerust eens naar de uitgevoerde projecten op deze site. Spreekt het u aan, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.