Split-units

WANDMODEL

Een wandmodel wordt veelal toegepast in woon- en slaapkamers en kleine kantoren. Het fraai vormgegeven, compacte binnendeel wordt hoog aan de wand gemonteerd.

CASSETTEMODEL

Een cassettemodel wordt toegepast in winkels en in kantoren met een systeemplafond. De te conditioneren lucht wordt in het midden van het binnendeel aangezogen en vierzijdig uitgeblazen.

PLAFOND/VLOERMODEL

Plafond-/vloermodellen worden gebruikt voor verticale montage op de vloer, laag tegen de wand of voor horizontale montage tegen het plafond.

WERVELROOSTER

Retourlucht, lucht toevoeren in één, of meerdere richtingen. Voordeel van een wervelrooster is dat u nauwelijks tocht voelt.

ZONING SYSTEEM

Zoning System is een zonesysteem waarmee u de temperatuur afzonderlijk per ruimte (zone) kunt regelen voor airconditioningsystemen met luchtkanalen en een enkel apparaat.

U wilt een betrouwbare airconditioner voor uw woon- slaap- of werkkamer? Ubben Aircoservice heeft een apparaat voor elke ruimte. Kijk gerust eens naar de uitgevoerde projecten op deze site. Spreekt het u aan, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.